Kukkaniitty-ryijy ommellen 110 x 110 cm

Varastossa

1 045,00


Tämä ryijy kuuluu Vesilahden design-ryijymallistoon. Design Sirkka Könönen

Kesäniitty ja Kukkaniitty ovat tekstiilitaiteilija Sirkka Könösen vuosina 1993 ja 1997 suunnittelemat ryijyt. Molemmissa ryijyissä reunaa kiertää kapea sävytetty kehys. Ryijyjen ylä- ja alapalkissa voi havaita jäänteitä kansanomaisen ryijyn vinoraidoituksesta, kuitenkin hyvin maalauksellisena. Ryijyjen keskuskentän täyttää kesäisten niittyjen kukkakirjo, kuin suurennuslasin läpi katsottuna.

Ryijyn voit ostaa valmiina tai tehdä itse tarvikepaketista

Ryijyn valmistaminen on koukuttavan hauskaa ja helppoa. Taito Pirkanmaan tarvikepaketeissa olevat pohjakankaat kudotaan Suomessa käsityönä kangaspuissa. Nukkalanka on Taito Pirkanmaan Sirkka-ryijylanka. Niin nukkalanka kuin pohjakude ovat 100 % villaa. Pohjan loimena on 100 % pellava.

Kutoen-paketin toimitusaika on 1 - 3 viikkoa. Ommellen-paketin toimitusaika on 4-5 viikkoa. Valmiin tilausryijyn toimitusaika on 2 - 3 kuukautta.

 

Sirkka-ryijylanka 

Sirkka-lanka on Suomessa kehrätty ja värjätty erittäin laadukas, erityisesti ryijyjen tekoon suunniteltu 100 % villalanka. Sirkan kierre on suunniteltu sellaiseksi, että leikatessa nukat auki, lanka ei purkaudu tai ala hapsottaa epäsiististi. Siten Sirkasta tehdyt ryijyt kestävät säilytyksessäkin ryhdikkäinä ja siisteinä. Sirkan värinkestävyys on myös erinomainen, joten sen laajasta värikartasta pääset nauttimaan vuodesta toiseen.  

Valmiin ryijyn ripustaminen seinälle ja huolto

Ryijy ripustetaan taipumattomaan metallitankoon, ei kuitenkaan auringonvaloon, eikä patterin yläpuolelle. Ryijyn voit imuroida kevyesti tekstiilisuulakkeella, tai sen voi tuulettaa raikkaassa ulkoilmassa.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Kesäniitty-ryijy, 110 x 110 cm Kesäniitty-ryijy, 110 x 110 cm
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Modernit ryijyt, design Sirkka Könönen tarvikepaketit, Tee itse ryijy ommellen