Roosa Nauha -neulemallit on julkistettu!

Pirkanmaa, Varkaus, Kainuu... Lapaskelit ovat täällä!

Hanki ajankohtaiset käsityöt meiltä

Ihastu Makrameehen

Ryijy - ompele, kudo kangaspuissa tai tilaa valmiina - valitse omasi

taitopirkanmaa-verkkokauppa

Tervetuloa Taito Pirkanmaan käsityötarvikkeisiin erikoistuneeseen verkkokauppaan, josta ostat kätevästi omavalmisteisia materiaalejamme. Tuotevalikoiman pääroolissa ovat villa-, ryijy- ja paperilangat sekä kätevät tarvikepaketit ja rajattu valikoima valmiita tuotteita.  

Pidämme yllä ja edistämme suomalaista käsityöperinnettä. Taito Pirkanmaan Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä on Suomen suurin käsityökoulu, joka tarjoaa laajaa käsityötaiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Käy katsomassa myös ajankohtainen lyhytkurssitarjonta lähimmän pirkanmaalaisen Taitokeskuksesi sivuilta! Tai poikkea tyylikkään ja lämminhenkisen kotimaisen designin ostoksille lähimpään Taito Shopiin ja pistäydy samalla reissulla ostamaan lankoja Tampereen keskustassa sijaitsevaan lankakauppaan, Verkavillaan.

ESITTELYSSÄ

Taito Pirkanmaan omat langat hurmaavat laadullaan ja väreillään. Ohut ja paksu Pirkka ovat lankaklassikoita, joita on miellyttävä neuloa ja jotka kestävät kulutusta. Tapaamme usein asiakkaita, joiden Pirkka-langasta valmistetut neuleet ovat vuosien, jopa vuosikymmenten käytön jälkeen edelleen kuin uusia. Koneneulontaan Pirkka-lanka on aivan ehdoton tuote.

Pirkka-langalla on mielenkiintoinen historia Tampereen tekstiilikaupungissa. Olemme tuottaneet omia käsityölankoja jo 1960-luvulta asti. Tutustu tarkemmin Pirkka-lankoihin täällä.

Raakamateriaalin ostamme eurooppalaisilta yhteistyökumppaneiltamme. Värjäämme langat lähellä, PMK-värjäämön padoissa Hämeenkyrössä ja jälkikäsittelemme langat käsityönä Tampereen Verkarannassa. Siellä sijaitsee myös lankamyymälämme Verkavilla.

Sukella sisään verkkokauppaamme. Löydät sieltä inspiroivia ideoita unelmiesi neuleisiin. Kurkkaa myös maksuttomat ohjeemme.