Laululintu-tyyny

Varastossa

69,50


Laululintu visertää tiensä sydämeesi!

Meksikolaisilla vivahteilla maustettu Laululintu on kannanotto värien puolesta. Tyynyn on suunnitellut värien mestari Anneli Airikka-Lammi. Samaan sarjaan Laululinnun kanssa kuuluu Villiina-tyyny ja yhdessä nämä tyynyt muodostavatkin varsinaisen voimakaksikon, mutta toimivat ilman muuta myös yksinään tai yksiväristen sohvatyynyjen kanssa.

Tämän tyynyn laadukas kudottu villakangas ja upea Sirkka-ryijylanka takaavat kestävän tuotteen, josta on iloa pitkäksi aikaa.

Kuvio jäljennetään kankaalle joko valoa vasten piirtämällä tai merkkauskynällä jäljentäen.

Sirkka-ryijylanka 

Sirkka-lanka on Suomessa kehrätty ja värjätty erittäin laadukas, erityisesti ryijyjen tekoon suunniteltu 100 % villalanka. Sirkan kierre on suunniteltu sellaiseksi, että leikatessa nukat auki, lanka ei purkaudu tai ala hapsottaa epäsiististi. Siten Sirkasta tehdyt ryijyt kestävät säilytyksessäkin ryhdikkäinä ja siisteinä. Sirkan värinkestävyys on myös erinomainen, joten sen laajasta värikartasta pääset nauttimaan vuodesta toiseen.  

  • Koko 50 x 35 cm.

  • Tarvikepaketti sisältää ohjeen, piirroksen, pohjakankaan (85 % villa, 15 % puuvilla) ja kirjontalangat sekä kirjontaneulan.

  • Tarvitset lisäksi  sisustyynyn.

  • Design Anneli Airikka-Lammi.

Suosittelemme myös

Villiina-tyyny
69,50
Sirkka-ryijylanka 100 g
10,90
(1 kg = 109,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Kirjonta-tarvikepaketit, Villakirjonta, Kirjotut tyynyt