Minun pihani, minun paratiisini -ryijy, ommellen 30 x 42 cm

120,00


Minun pihani, minun paratiisini -ryijystä löytyy koti ja rakas piha kotieläimineen. Pohjan raikas vihreä, kuvioiden oranssit ja siniset sävyt sopivat kauniisti yhteen.

Ryijyn voit ostaa valmiina tai tehdä itse tarvikepaketista
Ryijyn valmistaminen on koukuttavan hauskaa ja helppoa. Ryijyn voi hankkia itselle kolmella tavalla: ommellen, kangaspuissa kutoen tarvikepakettina tai valmiina ryijynä. Taito Pirkanmaan tarvikepaketeissa olevat pohjakankaat kudotaan Suomessa käsityönä kangaspuissa. Nukkalanka on Taito Pirkanmaan Sirkka-ryijylanka. Niin nukkalanka kuin pohjakude ovat 100 % villaa. Pohjan loimena on 100 % pellava.

Ryijyn on suunnitellut tamperelainen neulesuunnittelija Minna Ahonen. 

Valmis ryijy: Suomessa käsityönä kangaspuissa valmistettu. Toimitusaika: 2-3 kuukautta

Ommellen tarvikepaketti: Sisältää kaiken tarvittavan ryijyn tekoon: pohjakankaan, nukkalangat, lastan, neulan, työohjeen sekä ryijyn hoito-ohjeen. Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Kutoen tarvikepaketti sisältää: Nukkalangat, pohjakuteen, lastan, työohjeen sekä ryijyn hoito-ohjeen. Paketti ei sisällä loimea. Toimitusaika n. 2 viikkoa.

Valmiin ryijyn ripustaminen seinälle ja huolto
Ryijy ripustetaan taipumattomaan metallitankoon, ei kuitenkaan auringon valoon eikä patterin yläpuolelle. Ryijyn voit imuroida kevyesti tekstiilisuulakkeella tai sen voi tuulettaa raikkaassa ulkoilmassa.

  • Ryijyn koko on 30 x 42 cm
  • Design Minna Ahonen
  • Materiaali villa
  • Pohjakangas on käsin kudottu kangaspuissa
  • Akustinen sisustustekstiili
Selaa myös nämä tuoteryhmät: Modernit ryijyt, Ryijyt, Tee itse ryijy ommellen, Aloittelijan starttiryijypaketit