Sato-ryijy ommellen 43 x 43 cm


voidaan lähettää 7-21 päivän kuluessa

139,00


Poimi mehukas sato ryijyn muodossa.

Ryijyn on suunnitellut Tamperelainen tekstiilisuunnittelija Minna Ahonen.

Sisusta modernisti perinteisellä ryijyllä Ryijyt ovat lämminhenkisiä tekstiiliteoksia. Niissä jatkuu pitkä perinne modernissa muodossa. Taito Pirkanmaan ryijyjen mallit ovat tunnettujen suomalaisten tekstiilitaiteilijoiden suunnittelemia. Saat ryijyllä kotiin pehmeän ja lämpimän tunnelman. Pelkistettyyn sisustukseen ryijy antaa myös upean väripisteen. Sillä on myös hyviä akustisia ominaisuuksia. Ryijy on ajaton ja se on arvostettu sisustustekstiili, myös lahjaksi saatuna.

Ryijyn voit ostaa valmiina tai tehdä itse tarvikepaketista Ryijyn voi hankkia itselle kolmella tavalla; Ommellen-, kangaspuissa kutoen tarvikepakettina tai valmiina ryijynä. Valmiit ryijyt Taito Pirkanmaan taitavat kutojat kutovat kangaspuissa Suomessa käsityönä. Nukkalanka on Taito Pirkanmaan laadukas Sirkka-ryijylanka. Niin nukkalanka kuin pohjakude ovat 100 % villaa. Pohjan loimena on 100 % pellava. Kutoen tarvikepaketissa ei ole lointa mukana.

Ryijyn on suunnitellut tekstiilitaiteilija Minna Ahonen. Minnan kädenjälki näkyy moderneissa ryijyissä raikkaina väreinä, kauniina ja pehmeinä väriyhdistelminä, pientä yllättävyyttä unohtamatta. Hän haluaa luoda malleja, jotka inspiroivat ja innostavat ihmisiä luomaan uutta ja ylittämään rajojansa. Hän haluaa olla mukana maailmassa, joka koostuu hyvistä, kestävistä valinnoista ja kauneuden luomisesta omin käsin itselle ja muille.

Valmiin ryijyn ripustaminen seinälle ja huolto Ryijy ripustetaan taipumattomaan metallitankoon, ei kuitenkaan auringon valoon, eikä patterin yläpuolelle. Ryijyn voit imuroida kevyesti tekstiilisuulakkeella, tai sen voi tuulettaa raikkaassa ulkoilmassa.

  • Ryijyn koko on 43 x 43 cm
  • Ommellen tarvikepaketti sisältää kaiken tarvittavan ryijyn tekoon: pohjakankaan, nukkalangat, lastan, neulan, työohjeen sekä ryijyn hoito-ohjeen.
  • Kutoen tarvikepaketti sisältää kaiken muun tarvittavan ryijyn tekoon, paitsi loimen. Sisältö on nukkalangat, lasta, neula, työohje sekä ryijyn hoito-ohje.
  • Kuvan mallityö on valmistettu poikkeuksellisesti tuftaamalla. Nukan pinta on hieman erinäköinen tässä tarvikepaketissa.
  • Design Minna Ahonen, Taito Pirkanmaa
  • Materiaali villa
  • Akustinen sisustustekstiili 
  • Toimitusaika; tarvikepaketit ommellen n.1-3 viikkoa, kutoen n. 2 viikkoa ja valmis ryijy n. 2-3 kuukautta.
Selaa myös nämä tuoteryhmät: Modernit ryijyt, Tee itse ryijy ommellen