Västäräkki-ryijy ommellen 100 x 70 cm

625,00


Västäräkki raikastaa käsityksesi ryijyistä

Västäräkki on kaunis ja raikas ryijy ilahduttamaan päivääsi. Keveys ja ja vaalea värimaailma tekevät tästä ryijystä ihanan lisän kotisi sisustukseen. Västäräkki on Pirkanmaan maakuntalintu ja siksi tämä ryijy on esimerkiksi oiva lahja täältä poismuuttaneelle.

Västäräkki-ryijyperheeseen kuuluvat myös ryijyt Pikku västäräkki ja Västäräkistä vähäsen. Tämän ryijyperheen ryijyt toimivat yksittäin tai myös ryhmänä.

Taito Pirkanmaan ryijypaketit ovat loistava tapa tutustua ryijyn ompelun kiehtovaan maailmaan. Laadukkaat materiaalit ja selkeät ohjeet sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ryijynvalmistajille. Ryijy on myös upea ja unohtumaton lahja vaikkapa vihkiparille tai merkkipäiväänsä viettävälle.

Ryijyn voit ostaa valmiina tai tehdä itse tarvikepaketista

Ryijyn valmistaminen on koukuttavan hauskaa ja helppoa. Taito Pirkanmaan tarvikepaketeissa olevat pohjakankaat kudotaan Suomessa käsityönä kangaspuissa. Nukkalanka on Taito Pirkanmaan Sirkka-ryijylanka. Niin nukkalanka kuin pohjakude ovat 100 % villaa. Pohjan loimena on 100 % pellava.

Kutoen-paketin toimitusaika on 1 - 3 viikkoa. Ommellen-paketin toimitusaika on 4-5 viikkoa. Valmiin tilausryijyn toimitusaika on 2 - 3 kuukautta.

 

Sirkka-ryijylanka 

Sirkka-lanka on Suomessa kehrätty ja värjätty erittäin laadukas, erityisesti ryijyjen tekoon suunniteltu 100 % villalanka. Sirkan kierre on suunniteltu sellaiseksi, että leikatessa nukat auki, lanka ei purkaudu tai ala hapsottaa epäsiististi. Siten Sirkasta tehdyt ryijyt kestävät säilytyksessäkin ryhdikkäinä ja siisteinä. Sirkan värinkestävyys on myös erinomainen, joten sen laajasta värikartasta pääset nauttimaan vuodesta toiseen.  

Valmiin ryijyn ripustaminen seinälle ja huolto

Ryijy ripustetaan taipumattomaan metallitankoon, ei kuitenkaan auringonvaloon, eikä patterin yläpuolelle. Ryijyn voit imuroida kevyesti tekstiilisuulakkeella, tai sen voi tuulettaa raikkaassa ulkoilmassa.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Modernit ryijyt, Tee itse ryijy ommellen