Lankatukku

Taito Pirkanmaan korkealuokkaisten materiaalien, lankojen, poppanoiden ja puuvillakankaiden toimittajana materiaalitukkumme Tampereella palvelee sekä käsityön harrastajia että alan ammattilaisia. Omia lankojamme ja käsityömateriaalejamme saa monilta jälleenmyyjiltä Suomessa ja ulkomailla. Valikoima vaihtelee liikkeittäin.

Tukkuasiakkaan yhteystiedot

Yhteystietolomakkeella voit antaa yrityksen tiedot tai päivittää aikaisempia tietoja.

Hinnastotilaus

Lankakarttatilaus, printatut kartat

 

Olethan yhteydessä meihin, autamme mielellämme.
Taito Pirkanmaa tiimi

 

Taito Pirkanmaa Oy

Vuolteentori 2, 33100 Tampere
P. 050 595 0402 (arkisin klo 8.30 – 16)
tukku@taitopirkanmaa.fi

Y-tunnus 0349328-5

 


Tukkutilaukset sähköpostitse tukku@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse.

Toimitusehdot tukkuasiakkaille
TOIMITUSAIKA: 2-4 arkipäivää tilauksen saapumisesta

RAHTI: Tilaukseen lisätään rahtikulut.

TOIMITUSEHTO: Uusille tukkuasiakkaille ensimmäinen tilaus ennakkomaksulla.


Taito Pirkanmaan omat merkkituotteet, Pirkka-käsityö- ja sisustuslangat valmistetaan aidoista luonnonmateriaaleista – villasta, puuvillasta, juutista ja paperista.

Valitsemalla Taito Pirkanmaan lankoja vähennät luonnon kuormitusta. Mukavuudesta sinun ei kuitenkaan tarvitse tinkiä. Hienostuneet, pohjoismaiseen makuun sopivat langat ovat aikaa kestäviä ja toteuttavat vastuullisen kuluttamisen arvoja.

Poppana on Taito Pirkanmaan kehittämä materiaali, josta voi kutoa sekä sisustustekstiilejä että vaatetuskankaita. Tekstiilitaiteilijoiden laatimat värikartat, uudet tuoteideat ja kudontaohjeet ovat pitäneet poppanan edelleen suosiossa.

Taito Pirkanmaan valikoimasta löytyy myös moneen käyttötarkoitukseen sopivaa puuvillakangasta, yksivärisenä ja painettuna sekä vinonauhaksi jalostettuna.

Materiaalien lisäksi saat kädentaitajien käyttöön tarkoitetut uudet ideat, mallit, ohjeet ja kokonaiset käsityöpaketit suoraan Taito Pirkanmaan materiaalitukusta.

Taito Pirkanmaa kehittää jatkuvasti käsityön harrastajille uusia lanka- ja tarvikepaketteja. Monipuolisesta, jatkuvasti uudistuvasta mallistosta löytyy jokaiselle sopiva paketti.

Lankatyöpaketin ohjeiden mukaan voi jokainen käsityön harrastaja valmistaa itselleen tai lahjaksi esimerkiksi suomalaisen tekstiilitaiteilijan suunnitteleman ryijyn tai kirjoneuleen.

Tarvikepaketeista löytyy kirjonta-, paperilanka- ja helmivirkkaustyöohjeita joilla saa piristystä kodin ilmeeseen. Käsityöpaketit sisältävät aina sekä langat että ohjeet ja kuvan tai työpiirroksen mallista.