Tilaus- ja toimitusehdot

 

Yleistä

 

Taito Pirkanmaa Oy:n verkkokaupassa myymme tuottamiamme käsityömateriaaleja. Lisäksi valikoimassamme on monipuolisesti laadukkaita jälleenmyyntituotteita. Olemme kotimainen ja luotettava toimija. Noudatamme etämyynnin kuluttajasuojalakia ja käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Verkkokauppatilauksen voi tehdä täysi-ikäinen asiakas.

 

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

 

Toimitustavat

Toimitamme tilaukset niin Suomeen kuin ulkomaille. Pakettilähetykset toimitetaan asiakkaan valitsemaan Postnordin tai Postin noutopisteelle tai kotipakettina (kotiinkuljetus). Ladattavista ohjeista latauslinkki toimitetaan tilauksen maksusuorituksen jälkeen sähköpostiin. Ladattavat ohjeet ovat ladattavissa 30 päivän ajan, maksimissaan 3 kertaa omaan talteen.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Suomessa asuville yksityisille asiakkaille toimituskulut ovat valitusta toimitustavasta riippuen:

Postnord 6,90 € – 13,90 €

Posti 7,90 € -15,90 €.

Pidätämme oikeuden vaihtaa toimitusmuotoa tarvittaessa toimituksen sujuvoittamiseksi. Tilauksen voi noutaa toimituskuluitta Tampereen Taito Shopista.

Toimituskulut EU-maihin ovat 19,00 € ja EU:n ulkopuolelle 45,00 €. Ahvenanmaalle toimituskulut ovat 13,90 €.

Noutamattomasta paketista veloitamme toimitus- ja käsittelykulut 13,80€.

Käsittelemme tilaukset mahdollisimman nopeasti tilauksen vastaanottamisesta. Normaali toimitusaika kotimaassa on 1 - 5 arkipäivää siitä, kun tilaus on käsitelty. Poikkeuksena ovat ryijy-tarvikepaketit. Mikäli tilattua ryijy-tarvikepakettia ei ole valmiina varastossa, tuotteen toimitusaika on 1 - 3 viikkoa. Isojen ryijypakettien toimitusaika on 4-5 viikkoa. Valmiin tilausryijyn toimitusaika on 2 - 3 kuukautta.

Ulkomaan pakettien toimitusajat vaihtelevat riippuen siitä, mihin maahan paketti lähetetään. Lisätietoja toimitusajoista voi tiedustella asiakaspalvelustamme.

Teemme parhaamme, jotta toimitukset saadaan viipymättä asiakkaillemme. Valitettavasti joskus toimituksissa tulee viivästyksiä. Tästä syystä emme voi taata, että tilaus on perillä tiettynä päivänä. Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tuotteen saatavuudessa tai tilauksen maksussa on esiintynyt ongelmia. Mikäli tilausten normaaleissa toimitusajoissa esiintyy poikkeuksia, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle mahdollisimman nopeasti.

Asiakas vastaa siitä, että annetut toimitustiedot ovat oikeat.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupan maksutapa on Klarna-maksu. Klarnan kautta maksettaessa voit valita maksutavaksi laskun, korttimaksun tai verkkomaksun. Klarnan laskuilla on 14 vuorokautta kulutonta maksuaikaa. Klarna lähettää maksuohjeet sähköpostitse, kun tilaus on käsitelty ja on valmiina matkaan varastoltamme. Mikäli Klarnan maksuissa herää kysymyksiä, suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan Klarnan asiakaspalveluun. Lisää tietoa Klarnan ehdoista ja yhteystiedoista löydät osoitteesta Klarna.fi.

Hinnat on ilmoitettu euroina ja ne sisältävät arvonlisäveron (ohjekuvastot 10 % ja muut tuotteet 24 %). Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta, kuitenkin niin, että asiakkaalle on voimassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.

 

Tuotteiden palautus ja vaihto

Kuluttajasuojalain mukaisesti tuotteillamme on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Tilauksen palautusoikeus ei koske ladattavia ohjeita, ohjelehtiä ja kuvastoja, tilaustyönä valmistettuja ryijyjä tai muita mittatilauksena tilattuja tuotteita.

Jos haluat palauttaa tilauksesi, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostilla tukku@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 595 0402. Asiakaspalvelumme antaa lisäohjeet paketin palautusta varten.

Palautuksesta veloitamme tilauksen toimituskulun, ja se vähennetään tilauksen palautettavasta summasta. 

Tuotteiden vaihdosta emme veloita lisämaksuja.

Ilmoitamme Klarnalle takaisinmaksusta sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet palautetun tilauksen varastollemme. Takaisinmaksu tehdään tilille, jota käytit ostoksen yhteydessä. Klarna ilmoittaa takaisinmaksusta sähköpostitse ja mikäli he tarvitsevat lisätietoja, ilmoitetaan se sähköpostissa. Raha palautetaan tilille sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tilauksen varastollemme.

 

Reklamaatio

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä viipymättä asiakaspalveluumme sähköpostilla tukku@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 595 0402. Ilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postin/Postnordin asiakaspalveluun.

 

 

YHTEYSTIEDOT:

Halutessasi lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

 Puh. 050 595 0402 arkisin klo 8.30 – 16.00

Sähköposti: tukku@taitopirkanmaa.fi

Voit jättää viestin myös verkkokaupan yhteystietolomakkeen kautta.

 

Taito Pirkanmaa Oy

Vuolteentori 2

33100 Tampere

 

päivitetty 28.5.2024