Valkovuokko-ryijy 42 x 45 cm, ommellen

145,00


Valkovuokko –ryijyn on suunnitellut akaalainen Minna Polus. Valkovuokko kukkii äitienpäivän tienoilla ja onkin ensimmäisiä kevään kukkijoita. Ryijyn raikas väritys tuo huoneeseen keväisen lehtometsän tunnelman. Ryijyn koko on 42 x 45 cm.

Ryijyn voit ostaa valmiina tai tehdä itse tarvikepaketista
Ryijyn valmistaminen on koukuttavan hauskaa ja helppoa. Ryijyn voi hankkia itselle kolmella tavalla; Ommellen-, kangaspuissa kutoen tarvikepakettina tai valmiina ryijynä. Taito Pirkanmaan tarvikepaketeissa olevat pohjakankaat kudotaan Suomessa käsityönä kangaspuissa. Nukkalanka on Taito Pirkanmaan Sirkka-ryijylanka. Niin nukkalanka kuin pohjakude ovat 100 % villaa. Pohjan loimena on 100 % pellava.

Ryijyn on suunnitellut Akaalainen taiteilija Minna Polus. Hän on suunnitellut herkän kauniisti luontoa kuvaavia ryijyjä Taito Pirkanmaan mallistoon.

Kauniit värit, hienot sävytykset ja pieni koko tekevät ryijyistä helposti sijoitettavia ja siksi Vuokko-ryijyt ovat monen suosikkeja. Ryijy on kaunis yksittäisenä, mutta isompaan tilaan voi rinnalle lisätä Sini- ja Keltavuokko ryijyn.

Valmis ryijy: Suomessa käsityönä kangaspuissa valmistettu. Toimitusaika: 2-3 kuukautta

Ommellen tarvikepaketti: Sisältää kaiken tarvittavan ryijyn tekoon: pohjakankaan, nukkalangat, lastan, neulan, työohjeen sekä ryijyn hoito-ohjeen. Toimitusaika 1-3 viikkoa.

Kutoen tarvikepaketti sisältää: Nukkalangat, pohjakuteen, lastan, työohjeen sekä ryijyn hoito-ohjeen. Paketti ei sisällä loimea. Toimitusaika n. 2 viikkoa.

Valmiin ryijyn ripustaminen seinälle ja huolto
Ryijy ripustetaan taipumattomaan metallitankoon, ei kuitenkaan auringon valoon, eikä patterin yläpuolelle. Ryijyn voit imuroida kevyesti tekstiilisuulakkeella, tai sen voi tuulettaa raikkaassa ulkoilmassa.

  • Ryijyn koko on 42 x 45 cm
  • Design Minna Polus
  • Materiaali villa
  • Pohjakangas on käsin kudottu kangaspuissa
  • Akustinen sisustustekstiili

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Sinivuokko 42 x 45 cm
alkaen 95,00
Keltavuokko 42 x 45 cm
alkaen 95,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Modernit ryijyt, Tee itse ryijy ommellen