Keira-paita tarvikepaketti

Varastossa

alkaen 45,00


Keira-tarvikepaketti sisältää Roosa nauha -langan ja ohjeen. Tarkista Roosa nauha -langan värien saatavuus Roosa nauha -langan sivulta.

Keira-paidan neulominen aloitetaan ylhäältä suljettuna neuleena. Kaarrokkeessa on kaunis pintaneule, johon ei tarvitse apupuikkoa. Paidan alaosa on sileää neuletta. Ohjeessa on koot S (M) L (XL) XXL ja valmiin neuleen rinnanympärys on 97(107)117(124)137 cm. Valitse n. 17 cm rinnanympärystä isompi mitta. 

Lisäksi tarvitset pyöröpuikon 80–100 cm no 2,5–3 käsialan mukaan, apupuikkoja tai silmukkakaapelia sekä silmukkamerkkejä. Hihat voi neuloa sukkapuikoilla tai pyöröpuikolla. Hoida paitaasi tuulettamalla ja tarvittaessa voit pestä paidan koneessa.  

Roosa nauha -lanka on pehmeä ja sileä villasekoitelanka, jossa on 75 % villaa, 25 % polyamidia. Lanka on miellyttävä neuloa ja Roosa nauha -langasta tehdyt käsityöt kestävät käyttöä. Lanka on fingering paksuista, vyyhdissä on lankaa 100 g/n. 420 m. Puikkosuositus on 2,5. Roosa nauha -lanka on konepestävä 40 °C. 

Keira-tarvikepaketti: 

  • Tarvikepaketti sisältää Roosa nauha -lankaa (75 % villa, 25 % polyamidi) ja ohjeen. 

  • Koko S-XXL 

  • Malli: Taito Pirkanmaa Oy, Minna Ahonen 

  • Lisäksi tarvitset puikot no 2,5-3 tai käsialan mukaan 

  • Ohje kuuluu Roosa nauha #10, 2022-ohjelehden tuotteisiin 

#roosanauha #keirapaita #onnielääkäsityössä #taitopirkanmaa 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Roosa nauha -langat ja -tuotteet, Roosa nauha -tarvikepaketit, Neulepaidat ja -takit, Neuleet, Uutuudet