Liity jäseneksi/ päivitä jäsentiedot

 

Sovellus

 

Liity Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi!

Taito Pirkanmaa ry:n jäsenenä olet tukemassa suomalaisen taidon tarinaa. Jäsenmaksu on 25 € per kalenterivuosi.

Saat jäsenenä seuraavat edut:

  • Kaksi päivämaksutonta kudontapäivää tai yhden maksuttoman kurssin (3–4 tuntia) vuodessa.
  • TAITO-lehden vuosikerta edulliseen jäsenhintaan. T utustu TAITO-lehteen oheisen linkin kautta.
  • Edullisen osallistumismaksun Taidesuunnistukseen.
  • 20 %:n kerta-alennuksen Taito Pirkanmaan omista langoista Taito Shopista, Verkarannan lankamyymälästä tai taitokeskuksista. Alennuskuponki postitetaan jäsenmaksulaskun yhteydessä ja se pitää olla mukana jäsenetua käytettäessä.

Tulosta liittymislomake ja lähetä alla olevaan osoitteeseen! Tai täytä se sähkoisesti tästä

Päivitä jäsentiedot tästä.

Taito Pirkanmaa ry
Vuolteentori 2, 33100 Tampere
p. 050 435 5455
toimisto(at)taitopirkanmaa.fi

 

Taito Pirkanmaa ry
Taito Pirkanmaa ry:n toiminta-ajatuksena on käsityökulttuurin edistäminen taitona ja elinkeinona. Yhdistyksen toiminta-alueena on Pirkanmaa.
Vuonna 1912 perustetun Taito Pirkanmaan toimipaikat sijaitsevat maakunnassa, jossa toimivat Kangasalan, Lempäälän, Mänttä-Vilppulan, Oriveden, Pirkkalan, Vesilahden, Virtain ja Ylöjärven taitokeskukset sekä Tampereella, jossa ovat yhdistyksen Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä, Käsityöntalo Verkaranta sekä Epilän ja Hervannan taitokeskukset. Näpsän toimipisteitä on jokaisella taitokeskuspaikkakunnalla sekä lisäksi Akaassa ja Nokialla. Taito Pirkanmaa Oy:llä (perustettu 1955) on Tampereella materiaalitukku ja myymälä Taito Shop.

Taito Pirkanmaan tärkeimmät toimintamuodot ovat työpajat, käsityökurssit, käsityön taiteen perusopetus, näyttelyt, tapahtumat, käsityömateriaalien ja tuotteiden välitys.

Taitoliitto ja alueelliset taitoyhdistykset muodostavat valtakunnallisen kaksikielisen käsityön palvelu- ja asiantuntijajärjestön. Taitojärjestön verkostoon kuuluu 17 taitoyhdistystä ja niiden 100 kiinteää toimipaikkaa.