Kesään kätketyt ryijysarja ommellen, 4 kpl á 43 x 43 cm

(Ryijy: tarvikepaketti ommellen)
580,00


Mahdolliset toimitustavat: Shipping into European Union, Shipping to Other Countries, Nouto Käsityöntalo Verkaranta, Vuolteentori 2, Tampere, Posti SmartShip, Posti Kotiinkuljetus

Ryijyn voit ostaa valmiina tai tehdä itse tarvikepaketista

Ryijyn valmistaminen on koukuttavan hauskaa ja helppoa. Taito Pirkanmaan tarvikepaketeissa olevat pohjakankaat kudotaan Suomessa käsityönä kangaspuissa. Nukkalanka on Taito Pirkanmaan Sirkka-ryijylanka. Niin nukkalanka kuin pohjakude ovat 100 % villaa.

Ryijyn on suunnitellut tekstiilitaiteilija Jukka Vesterinen. Hänen kanssaan Taito Pirkanmaa on tehnyt laajasti yhteistyötä jo 80-luvulta. Hän on suunnitellut monia ryijyjä ja muita tekstiilejä mallistoomme. Jukka Vesterisen uniikit taidetekstiilit ilostuttavat Pirkanmaalla julkisissa tiloissa ja kirkkotekstiileinä. Kesään kätketyt -ryijysarjan innoittajana on toiminut Hörtsänän puutarha Orivedellä.

Valmiin ryijyn ripustaminen seinälle ja huolto

Ryijysarjaan kuuluu 4 ryijyä. Voit asettaa ne seinälle neliön muotoon, jolloin kuviomaailma jatkuu sulavasti ryijystä ryijyyn. Rinnakkain asetettuna Kesään kätketyt ryijysarja on kevyt mutta näyttävä kokonaisuus. Ryijy ripustetaan taipumattomaan metallitankoon, ei kuitenkaan auringon valoon, eikä patterin yläpuolelle. Ryijyn voit imuroida kevyesti tekstiilisuulakkeella, tai sen voi tuulettaa raikkaassa ulkoilmassa.

- Design Jukka Vesterinen

- Yhden ryijyn koko on 43 x 43 cm

- Materiaali villa ja paperi-lanka

- Pohjakangas on käsin kudottu kangaspuissa

- Ommellen tarvikepaketti sisältää kaiken tarvittavan ryijyn tekoon: pohjakankaan, nukkalangat, lastan, neulan, työohjeen sekä ryijyn hoito-ohjeen.

- Akustinen sisustustekstiili

- Toimitusaika: 1-3 viikkoa.

Tuotteen vaihtoehdot
valmis ryijy
Ryijy: valmis ryijy
1 785,00 €
tarvikepaketti ommellen
Ryijy: tarvikepaketti ommellen
580,00 €
tarvikepaketti kutoen
Ryijy: tarvikepaketti kutoen
465,00 €
Selaa myös nämä tuoteryhmät: Modernit ryijyt, Tee itse ryijy ommellen